Curs d’auxiliar de tècnic de so

Curs de formació per a joves sense ESO:

“Sonorització d’actes en directe”

Tens entre 16 i 21 anys i no has pogut acabar l’ ESO?
ANIMA’T A FER EL CURS DE SO !!!

El 2013 s’inicia, amb una prova pilot, un curs de Sonorització d’actes en directe per a joves que per diferents motius han quedat exclosos del sistema escolar reglat i no han pogut finalitzar els estudis obligatoris.

L’objectiu és poder motivar els joves el suficient com per a què tornin al sistema educatiu ja sigui realitzant una formació professionalitzadora, anant a l’escola d’adults o preparant-se per al graduat d’ESO.

El 2014 l’ajuntament de Granollers es compromet amb la iniciativa i destina una partida dins del Pla de Xoc de la ciutat a subvencionar part del curs. Aquest any hem realitzat la quarta edició del curs.

Voleu conèixer una mica més del que fem? Cliqueu a:
redhardbike.wordpress.com(taller de bicis)
cvsound.wordpress.com(classes de Sonorització)

Inscripcions i més informació a:
Centre Vallès
93 849 98 88

Organitza Ajuntament de Granollers i Dimas sl.

Curs d’auxiliar de tècnic de so