asociacio dimas curs reparacio bicis

El taller de reparació de bicicletes  forma part del curs de So per a joves sense ESO. És una activitat d’aprenentatge-servei en la que recuperem bicicletes que arriben a les deixalleries de la comarca i que ens cedeix el Consorci de Residus del Vallès Oriental.

Què pretenem?

  • Fer un tastet del que podria ser una activitat laboral insistint en el treball d’hàbits: rutina de treball, organització del temps, cura i neteja de les eines, treball individual i treball en equip,resolució de problemes tècnics, qualitat de la feina, resultat final, …
  • Apostar per un aprofitament dels materials de rebuig, reduint els residus.
  • Desenvolupar la creativitat realitzant diferents invents que tenen com a base labicicleta.
  • Potenciar l’ús de la bicicleta per al desplaçament com a eina per a la reducciód’emissions i la millora de la salut personal i col·lectiva.
Reparació de bicis