beca maria gaja

L’Associació Dimas guanya la beca Maria Gaja de Granollers

L’Espai Congost, l’hort comunitari que impulsa l’Associació per a la intervenció social integral Dimas, a la carretera de Caldes de Granollers, ha estat el guanyador de la 14a edició de la Beca Maria Gaja per a projectes didàctics en valors cívics. El lliurament s’ha fet aquest dijous a la tarda en un acte al Museu de Granollers.

El projecte premiat era un dels tres que es presentaven a la convocatòria i també hi participen l’escola bressol Giravoltes, l’institut Antoni Cumella, l’institut Marta Estrada i els alumnes de jardineria de la UEC.

El jurat ha decidit concedir-li els 3.000 euros de la beca perquè es considera un projecte transversal i intergeneracional que treballa per la cohesió social de diferents col·lectius del barri Congost. També destaca que és un projecte útil en la tasca d’educació en valors cívics i, per tant, vinculat amb els principis de la carta de ciutats educadores. Així mateix, considera que és extrapolable a altres zones i escoles de la ciutat.

Enllaç notícia 9nou

Enllaç al projecte Espai Congost

 

Beca Maria Gaja de Granollers