Addicció al joc

L’aposta esportiva ‘on line’ és la forma més greu d’addicció al joc

Per no parlar de malaltia mental, es va optar per utilitzar la versió suau de ‘trastorn mental’ al definir una mala salut psíquica, però en el fons és el mateix, adverteix el psiquiatre Eduard Vieta (Barcelona, 1963). Aquests trastorns, considera, són desadaptacions a la vida social causades per un malestar intern. Els problemes que detecten ara, diu, són molt diferents dels del segle passat, quan l’objectiu era sobreviure a una guerra o a la mort d’un familiar. Els d’ara, assegura Vieta, són conseqüència d’un benestar social que ha desarmat els individus de la seva capacitat de resiliència, l’habilitat d’afrontar i superar les adversitats terribles de la vida.

Addicció al joc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.