icona_acompanyament

Creiem que és a partir del propi treball que la persona pot sentir-se útil, reconeguda, digna, obtenir uns guanys que li permetran incorporar-se a la societat de manera autònoma, accedint a un habitatge, gestionant la seva pròpia economia per subsistir, etc. La nostra eina més important que dona sentit a aquesta idea del treball com a mitjà és l’acompanyament.

A Dimas per sobre de tot acompanyem i donem oportunitats a les persones que hi treballen. Ja en el desenvolupament del propi treball se l’acompanya tant en l’adquisició i recuperació dels hàbits laborals com en l’aprenentatge de les tasques a realitzar.
D’altra banda, a través de les tutories individualitzades es crea un espai de seguiment personalitzat a on es pacten els objectius a treballar durant el seu procés a l’empresa (sempre orientats a la futura incorporació al mercat de treball normalitzat) i els mitjans per a aconseguir-los.

Amb aquest acompanyament la persona expressa també altres inquietuds o problemàtiques personals que poden interferir en la seva recuperació i inserció social i laboral com són l’habitatge, la salut, la família, etc. i des de Dimas rep ajuda i orientació per tal de prendre les decisions més adequades.
Quan aquesta solució és més complexa se’ls deriva a altres serveis especialitzats amb els que treballem de manera coordinada.

En paraules del nostre gerent seria: «- Et veus capaç de donar-te una oportunitat? Doncs jo t’acompanyo». Això és Dimas. Oferim un treball. Quan ofereixes un treball la gent entén que per viure s’ha de treballar”.